ESKİŞEHİR FATİH FEN LİSEMİZ HER ALANDA....

OKULUMUZ 2010 YILI MEZUNU CANER ŞAHİN ADANA Kİ ALTIN KOZA YARIŞMASINDA EN İYİ ERKEK OYUNCU ÖDÜLÜNÜ ALARAK BİZLERİ GURURLANDIRDI.

Caner Şahin kimdir

2016 yılında “Babam ve Ailesi” dizisinde Kadir karakterini canlandırdı.

Caner Şahin1992 yılında Eskişehir‘de doğmuştur. Anne ve babası emekli öğretmen olan Caner Şahin’in 2 erkek kardeşi vardır. Eskişehir’de  Fatih Fen lisesinden mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği’ni kazandı. Bir sene hazırlık sınıfını okuduktan sonra birinci sınıfta İstanbul Teknik Üniversitesinde bir tiyatro topluluğuna girdi. İlgisi oyunculuğa kaymaya başlayınca Konservatuvar imtihanlarına girip kazandı ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’ne girdi.

Caner Şahin, eğitimine devam ederken bir yandan da arkadaşları ile beraber Tiyatro Lahza‘yı kurdu. Tiyatro Lahza’da oyunculuk dışında yönetmenlik de yapmaktadır.

2016 yılında yönetmenliğini Nihat Durak‘ın yaptığı “Babam ve Ailesi” dizisinde Bülent İnalAyça BingölCeyda DüvenciSercan BadurCaner ŞahinErdem AkakçeSinan Tuzcu birlikte rol almışlardır.

02-10-2018

Yayın: 02.10.2018 - Güncelleme: 02.10.2018 15:33 - Görüntülenme: 138