Once Upon Europe… Photo Story Telling eTwinning Projesi

Proje adı: Once Upon Europe… Photo Story Telling

Projenin danışmanı: Asuman Baş

Projenin konusu: Farklı ülkelerden bir araya gelmiş öğrenci takımlarının, Orijinal fotoğraflar kullanarak, istedikleri türde özgün hikaye yazmaları, kapak tasarımları ile yarışmaları ve en hikayenin seçilmesi, bütün hikayelerin emagazine yüklenmesi

Projenin alanı: Bilişim / BİT, Medya Eğitimi, Müfredatlar arası , Yabancı Diller, görsel sanatlar, Edebiyat, fotoğrafçılık

Projenin başlangıç bitiş tarihleri: 2017-2018

Projenin hedefleri: Dijital becerilerin geliştirilmesi, yeni web araçlarının kullanımı, eleştirel düşünmenin sağlanması, yabancı dil becerilerini (okuma, dinleme, yazma ve konuşma) geliştirme, takım çalışması yapabilme, yorumlama ve çevirme yapabilme.

Projenin kısa özeti: İngilizce iletişim becerilerinin kullanımından, dijital araçların kullanılmasına kadar birçok aktivitelerle, öğrencilerin uluslarası takımlarda yaştaşlarıyla yaratıcılık özelliklerini, ilgi duydukları tarzda hikaye yazımında ortaya çıkaracaklardır. İletişim, işbirliği, yaratıcılık, problem çözme gibi becerilerini geliştirip, fotoğraflara dayalı hikaye yazabilecek, proje sonunda yazılan hikayeler derlenip, birinci olan seçilecek ve hepsi issuu web aracıyla yayınlanacaktır.

Projenin paydaşları:

·         Eskişehir Fatih Fen Lisesi, Eskişehir

·         Lycée des Métiers d´Art et de l´image S.E.P.R, Lyon Cedex 03 Fransa

·         Colegiul Tehnic "Laţcu Vodă" Siret, Siret Romanya

·         Liceo Statale delle Scienze Umane "S. Anguissola"

·         Stredná priemyselná školastavebná-Építőipari Szakközépiskola Hurbanovo, Hurbanovo Slovakya

·         Szinyei Merse Pál Gimnázium, Budapest Macaristan

Projenin beklenen sonuçları: emag: İşbirliği soncunda yazılan hikayelerin hepsinin toplandığı dijital magazinin internet ortamında paylaşılması.

Yayın: 07.11.2017 - Güncelleme: 07.11.2017 15:30 - Görüntülenme: 55