Kurum Adı : Eskişehir Fatih Fen Lisesi
WEB Adresi : http://fatihfenlisesi.meb.k12.tr
Adres : Yenikent Mahallesi Uluçam Sokak No66/A Odunpazarı/Eskişehir

VİZYON
Öğrencilerimizi; bilimsel ve teknolojik esaslara uygun olarak yeniliklere açık, çevre ve ülkenin ihtiyaçlarına uygun, sistemli çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen, maddi ve manevi olarak donatılmış, yeni bilgi ve projeler üreten, çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kurabilen bireyler olarak yetiştirirken başarısını kanıtlamış bir model okul olmaktır.

MİSYON
Öğrencilerimizi her yönden güçlü, bilgi üretebilen bireyler olarak bir üst öğrenim kurumlarına hazırlamaktır.

Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı :

Derslik Sayısı : Atölye-İşlik Sayısı :
Fen Laboratuarı Sayısı : BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
Isınma Şekli : Doğalgaz Kaloriferli
Öğretim Şekli : Tekli
Ders Başlama ve Bitiş Saati : Derse Başlama 08:10-12:10 Öğle Arası 12:10-13:30 Ders Bitimi 15:50
Misafirhane
Bina Kodu : İnternet Bağlantısı :

LOJMAN BİLGİLERİ
Lojman Sayısı :
Lojman Bilgisi : 10 Daire Doğalgazlı