eTwinning Projelerimiz

Tem

Projemizin taıtım videosu ve bu projenin cıktısı olarak öğrencilerin arastırıp tasarladiği bitki tanıtma, gastronomik ve tıp alanında kullanımlarını iceren üç cilt ekitabın linklerine ulaşabilirsiniz.

Tem

Okulumuz İngilizce öğretmeni Asuman Baş’ın 2017-2018 Öğretim yılında, 9-B ve C sınıfından toplam 20 öğrenciyle yürüttüğü ‘If You Were in my shoes’ isimli etwinning projesi ile öğrencilerimiz Portekiz ve Yunanistan’dan işitme engelli öğrenciler ile işaret dili kullanarak iletişim kurup, kültürlerini öğrenmenin yanında, onlarla beraber işitme engelli bir gencin karşılaştığı sorunları anlatan hikayeyi yazdılar. Projenin çıktısı ekitabımız.

Tem

Okulumuz İngilizce öğretmeni Asuman Baş’ın 2017-2018 Öğretim yılında, 10-A ve B sınıfından toplam 20 öğrenciyle yürüttüğü ‘Once Upon Europe… Photo Storytelling’ isimli etwinning projesinin çıktısı: Fransız ve İtalyan öğrencilerle yazılan 7 farklı türdeki hikayelerin toplandığı ekitap.

May

Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu, kendi çalışmalarından oluşan bilim, kültür ve sanat sergisi Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kürşad Önder Ceylan ve okul müdürlerinin  katılımıyla Espark AVM´de açıldı.

Bilim ve kültür sanat sergisinde okulumuz öğrencilerinin hazırladığı eTwinning Projeleri de dikkat çekti. Okulumuza bu öğretim yılında “eTwinning Okulu” unvanı kazandıran eTwinning kulübü üyeleri ve eTwinning ekiplerimiz 2017-2018 öğretim yılı boyunca üzerinde çalışmış oldukları projelerini izleyicilerin beğenisine sundu.

May

10 Mayıs 2018 Perşembe günü okulumuz TÜBİTAK 4006 Proje Fuarının açılışı Eskişehir Vali yardımcımız Sayın İsmail Soykan, Odunpazarı Kaymakamımız Sayın Cemal Şahin, Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Önder Ceylan, ESOGÜ Fizik Bölümünden Prof. Dr. Tamer AKAN, şube müdürleri ve okul müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Fuarda okulumuz öğrencilerinin hazırladığı eTwinning Projeleri de dikkat çekti. Okulumuza bu öğretim yılında “eTwinning Okulu” unvanı kazandıran eTwinning kulübü üyeleri ve eTwinning ekiplerimiz 2017-2018 öğretim yılı boyunca üzerinde çalışmış oldukları projelerini izleyicilerin beğenisine sundu.

·“A Bouquet of Emotions!”  adlı e twinning projemiz faaliyete açılmıştır. Kurucu ortağımız Portekiz Céu Martins, Agrupamento de Escolas da Sé, Guarda adlı okuldan Aurela Lukra ve Arnavutluk Gimnazi"Fuat BABANI" okulundan Brunilda Shuli’dir.

"Do you know your school?” adlı projemizde kurucu ortağımız Portekiz Agrupamento De Escolas De Idanha-A-Nova, Idanha-A-Nova okulundan Cristina Laurenço olup projemize sonradan Polonya  Zespół Szkół İm. Stanisława Staszica, Piła okulundan Agnieszka Kempna’da dahil olmuştur.