19.09.2016 Pazartesi gününden geçerli ders programı ve nöbet çizelgesi ektedir.

Ağu

Okulumuza kaydını yaptıracak öğrencilerimizin yanlarında bulundurması gereken evrak ve belgeler ekte sunulmuştur.

Ağu

EFFL geleneksel pilav günü 28 Ağustos 2016 Pazar günü saat 12´de okulumuz bahçesinde yapılacaktır. Eski ve yeni mezunlarımızı tanıştırmak, anıları tazelemek, hasret gidermek için yolu EFFL den geçmiş, ekmeğini yemiş, suyunu içmiş olan herkesi bekliyoruz.

Tem

Okulumuz 2014-2015 TEOG sınav sonucuna göre en düşük %0,80lik dilim ile; 489,161 puana sahip öğrenciyi kayıt etmiştir. Bu veriler geçtiğimiz seneye ait olup bilgilendirme amaçlıdır. Kontenjanımız 120 kişi olup; öğrencilerimiz için pansiyonumuz mevcuttur.

Haz

9. sınıf Biyoloji ve 11. sınıf Kimya derslerinin ortalama yükseltme sınavları 13.06.2016 Pazartesi günü 6. ders saatinde yapılacaktır. Sınavlara girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

Okulumuz emekli öğretmenlerinden Cengiz MİŞE Hakk´ın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi 4 Haziran 2016 Cumartesi günü öğle namazını müteakip Şirintepe Camisinden kaldırılacaktır. Cenaze 13:30´da okulumuza getirilecek, okulda okunacak duadan sonra Eskişehir Asri Mezarlığı´nda efnedilecektir. Merhuma Allah´tan rahmet yakınlarına , sevenlerine başsağlığı dileriz.

15/02/2016 tarihinden geçerli ders programı ve nöbet listesi ektedir.

08/02/2016 Tarihinden Geçerli Ders Programı ve nöbet listesi ektedir.

2014-2015 LYS sonuçları solda "lys başarımız" başlıklı linkte yayınlanmıştır.

Ağu

EFFL geleneksel pilav günü 30 Ağustos 2015 Pazar günü okulumuz bahçesinde yapılacaktır. Eski ve yeni mezunlarımızı tanıştırmak, anıları tazelemek, hasret gidermek için yolu EFFL den geçmiş, ekmeğini yemiş, suyunu içmiş olan herkesi bekliyoruz.

Öğrenci kıyafetlerimiz: kız ve Erkek öğrencilerimiz için:

Siyah kanvas pantalon

Beyaz Lakost Tişört yada Beyaz Gömlek(Okul armalı kıravatlı)

Yada okul Switlerimiz